en

Kronjysk Golf

Fredag d. 22. april starter Randers Golf Klub en ny tradition i samarbejde med Kronjysk Golf og Randers Fjord Golfklub.

Her vil Kronjysk Golf invitere til en fourball-turnering i RGK for medlemmer af begge klubber. Fremover vil turneringen blive afviklet skiftevis i de to klubber og altid på st. bededag.
Vi håber at se mange deltagere fra begge klubber støtte op om dette lokalt forankrede samarbejde. 


Tilmeldingen til turneringerne i RGK er gået over al forventning i 2016. Åbningsturneringen blev overtegnet på en uge, forårsturneringen har kun 15 ledige pladser, efter at tilmeldingen har været åben i fem dage.

Så find jer en makker, og få meldt jer til turneringen, så vi kan få en masse glade golfspillere ud i den friske luft st. bededag.
Der er plads til 100 deltagere, herefter vil man blive skrevet på ventelisten efter ’først til mølle’-princippet. Tilmelding via Golfbox her >>.

Kronjysk Golf holder åbent mandag 2. påskedag, så er der brug for lidt frisk luft oven på diverse påskefrokoster, så slå endelig et smut forbi den flotte butik på Bredgade i Langå.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.