en

hul17ny 2013

I morgen onsdag den 23. marts åbnes greens for spil. De er kommet fornuftigt gennem vinteren, så der kan spilles uden de store gener. Dog er de lidt bløde i overfladen, efter de blev dybdeprikket sidste uge, men det fortager sig. 

Teestederne holdes lukket indtil åbningsturneringen den 3. april. De er ikke i vækst endnu og derfor meget følsomme over for den hårde påvirkning, der påføres med slagene.

Omkring 3. green er der opsat en afspærring, da området snarest vil blive fræset, og der sås nye frø. Skulle man være så uheldig, at ens bold ender inden for afspærringen, skal man benytte de udlagte fiskestænger. Kan man ikke nå bolden med dem, må man lade den blive liggende. Der er totalt adgangsforbud i området. Der er etableret en dropzone foran til venstre afmærket med et skilt.

Ved 5. green er stiforløbet ændret en smule. Også her vil der være opsat hegn og etableret dropzone. Der bliver etableret såbed snarest.

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.