en

Non bagmaerke

Fra sæsonen 2016 er det slut med de traditionelle bagmærker for klubbens medlemmer.

Fremover benytter baneservice de teknologiske muligheder i Golfbox, således at medlemmer og greenfeespillere i stedet for bagmærke skal fremvise et udprintet scorekort.

Ved brug af træningsfaciliteterne er DGU-kortet gældende for de fuldgyldige medlemmer.

Flex-, flex plus- og par 3-banemedlemmer får udleveret et 'id-kort', som de skal vise.

Læs formandens uddybende forklaring herunder.

 

Kære RGK-golfere

Som I kan læse ovenfor, er RGK’s bagmærker blevet afskaffet. Bagmærkerne er blevet overhalet indenom af it-systemerne, så de i dag er overflødige.

I praksis styres vores kontingenter ligesom tidsbestilling, turneringsafvikling, handicaps og mange andre golfrelaterede ting af GolfBox-systemet.

Det betyder, at kvittering for betaling af kontingent og dermed spilleret altid kan ses i GolfBox. Hvis man kan booke tid på banen, har man overholdt sine forpligtigelser i forhold til kontingenter osv.

Vores baneservice vil i fremtiden være udstyret med en bærbar enhed, der altid er online med GolfBox, så det er muligt at tjekke spilleret mm.

Med andre ord skal I fremover blot booke en tid som hidtil, og dermed har I det, der skal til for at spille banen.

Dette gælder naturligvis kun for medlemskaber med spille- og banetilladelse til vores bane.

Alle andre skal medbringe de bagmærker, der passer til deres medlemskab eller greenfeekort, som stadigvæk skal afhentes på kontoret.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk golfsæson

Tom Simonsen

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.