en

Katrine vinderHulspilmesterskaber, se her >>

Klubmesterskabet i slagspil 19. - 20. september

blev afviklet med stor succes.

Vejret var med os, og banen stod i en stand, der var en stor turnering værdig.
Der er ikke mange baner, der kan præstere greens på så højt et niveau, som der blev spillet på her i RGK.
En stor ros til greenkeeperne for at kunne præsentere en så velholdt bane i september måned.

Som et nyt tiltag blev der foretaget livescoring efter hul 3, 9 og 13, så man kunne følge resultaterne tæt.
Vi vil gerne sige tak til Bilka (Anders Juul), Gardin Lis ( Klaus Bilde), Jyske Bank samt Wilson Staff for at sørge for henholdsvis, frugt, vand, chokolade og telte ved områderne til livescores.

 

Mange gode historier blev skrevet i weekenden, og vi kan ikke gennemgå dem alle sammen her, men vi vil da gerne fremhæve nogle stykker.

Esben Carlsen, der vandt veteran herre-rækken, lavede på sin vej mod sejren en eagle på hul 5.
Denne eagle var den eneste på hul 5 i løbet af hele weekenden, selvom mange af de unge drenge slog efter green. Længde er ikke alt, kan vi konkludere!

I damerækken stillede Julie Skipper på kun 13 år op og spillede mod de voksne. Hun har via flot spil kvalificeret sig til hulspil i den kommende weekend.
Her skal hun møde klubmesteren i damerækken, Katrine Beedholm. I den anden semifinale mødes Lisbeth Rasmussen og Mette Brandt.

12038863 10206966826624879 6292519358961888997 oEfter de første 18 huller havde den dobbelte klubmester fra 2014, Anders Juul, brugt 72 slag på runden. Dette rakte kun til en 8. plads på dette tidspunkt, det må være en ny rekord.

Kristian Nør gik en bogeyfri 1. runde, der blev tilbagelagt i 67 slag, men formen rakte nok ikke helt til de sidste 18 huller, så der måtte bruges 76 slag.

Alle deltagere fortjener et skulderenklap. Turneringen blev afviklet i en god ånd, og alle gav, hvad de havde i sig. Der blev spillet en masse god golf, og den bedste spiller blev fundet i alle rækkerne.

Et stort tillykke til alle vinderne.

Se billeder fra mesterskaberne her >> - og på facebook

 

Klubmestre i slagspil 2015

11999630 10206966833425049 2645360770230439080 o

Damer 
Katrine Beedholm Runner up Lisbeth Kruse Rasmussen 
Mid-age damer 
Lisbeth Kruse Rasmussen Runner up Helle Mikkelsen 
Veteran Damer 
Lis Skydt Runner up Hanne Hornebo 
Junior Drenge 
August Juul Runner up Kasper Rasborg 
Herrer
Jesper Lionett Runner up Jakob Høgh 
Mid-age Herrer 
Peter Lund Neumann Runner up Morten Christiansen 
Old boys 
Esben Mikkelsen Runner up Torben Jensen 
Veteran herrer 
Esben Carlsen Runner up Palle Lund Nielsen

 

Klubmesterskaber i hulspil 26. - 27. sep. 2015

Det blev en weekend med golf på et rigtig højt niveau, hvor der blev lavet birdies over hele linjen. Banen stod rigtig flot, og septembervejret kunne ikke være bedre. Der var mange solide præstationer, så jeg kan ikke nævne dem alle her, men vil fokusere på nogle af højdepunkterne.

Vi starter med damerne, hvor der var deltagelse af Julie Skipper i semifinalen.
Julie er kun 13 år gammel, men hun gav den kommende klubmester kamp til stregen i en flot match, der først blev afgjort på 16. hul til Katrines fordel.

Finalen stod mellem Katrine og Lisbeth. På forhånd havde Lisbeth meldt ud, at Katrine skulle komme til at kæmpe for sin sejr.
Lisbeth spillede den måske bedste runde til dags dato og holdt matchen A/S indtil hul 14, hvorefter Katrine vandt 3 huller i træk og kunne kalde sig dobbelt klubmester 2015.

AugustDer blev spillet flere kampe på herresiden, da der er 16 spillere, der går videre til hulspil for herrerne.

I første runde var der allerede flere spændende opgør, bl.a. måtte den nykårede slagspilsmester, Jesper Lionett, strække våben allerede i første runde mod Casper Beedholm.

Vi havde også en gentagelse af sidste års finale, da Thomas Pahuus og Anders Juul mødte hinanden i første runde. Det blev en tæt match, der blev afgjort til fordel for Anders på sidste hul.

Klaus Bilde, der havde været stærkt kørende i slagspil, måtte give fortabt på 19. hul mod Malte Gjandrup.

Efter en spændende dag lørdag så semifinalerne således ud:

Kasper Rasborg vs August Juul og Jakob Høgh vs Peter Neumann.

12030390 10206972133477547 2086538491777280907 oKasper og August havde gang i en meget spændende match, der bølgede frem og tilbage. De kæmpede i sidste weekend indædt om titlen som juniormester, så der var en mulighed for revanche for Kasper. Det hele endte i omspil, efter at August brændte et kort put på 18. hul for at vinde.
På 2. omspilshul lavede August en birdie og var klar til finalen.

I matchen mellem Jakob og Peter blev den afgørende forskel evnen til at sætte birdies på kortet.
Jakob har igennem hele weekenden været en sand birdiemaskine, de første tre runder præsterede han at lave 16 birdies! Det endte til sidst med, at Jakob vandt 3/2 over Peter.

I finalen mod August kom der dog lidt grus i birdiemaskinen, og Jakob præsterede kun en enkelt af slagsen i finalen. Selvom Jakob kom godt fra start og hurtigt kom 2up, så kæmpede August sig tilbage på bagni med flot spil. Det var mentalt set en super præstation at indhente Jakob på den måde. Efter en tæt og spændende match vandt August på 18. hul.

 

Klubmestre i hulspil 2015

Damer
Katrine Fischer Beedholm Runner up: Lisbeth Kruse Rasmussen
Herrer
August Juul Runner up: Jakob Høgh

 

Klubmestre 2015

Klubmestre 2015 

Det var en fornøjelse at se alle de, der fulgte finalerne, og vi håber, de fik inspiration til deres eget spil ved at se de unge spillere folde sig ud.
Tillykke til vinderne og til alle, der gav deres bedste i dette års klubmesterskaber.

 

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.