en

Banen efterar


Klubmesterskaberne 2016 i slagspil
blev afviklet i det fineste efterårsvejr.

63 deltagere skulle teste deres spil mod banen i weekenden.

Cafe BlicherVed starterhuset blev der udleveret frugt/vand samt en billet til øl/vand på Café Blicher. Café Blicher havde i samarbejde med RGK gjort sit til at sørge for et flot mesterskab med et fine præmier, der uddeles næste søndag efter hulspilsfinalerne.

Weekendens vejr indbød til flot spil, og der var mange højdepunkter undervejs. Klubbens bedste spillere stod for nogle af de mest mindeværdige.

Herrerækken

Jakob Høgh er indehaver af banerekorden i 66 slag. Denne gjorde han alt, hvad han kunne, for at slå. Jakob præsterede en hole in one på hul 4 samt eagles på hul 13 og 17. Dette gjorde, at Jakob med en par på sidste hul ville kunne skrive under på en 65er. Desværre kom der en bogey på kortet, og Jakob måtte nøjes med en tangering af banerekorden samt en et-slags føring til Thomas Pahuus efter første runde.

Da alle tre runder var spillet, var det imidlertid Anders Juul, der kunne juble over sejren. Anders vandt også slagspilsmesterskabet i 2014, og dengang vandt han også hulspilsmesterskabet i den følgende weekend. Måske gentager historien sig??

Damerækken

Vi fik en ny mester i damerækken, da Maria Trangbæk vandt efter en flot finalerunde i 78 slag. Maria har kun været medlem i RGK siden nytår, så det er en flot præstation at vinde klubmesterskabet i sin første sæson i klubben.

I damerækken havde vi en enkelt juniorpige med. Louise Hansen spillede super flot golf og gik fra hcp. 19,4 til 17,6 på de to runder.

 

Der er mange historier at fortælle, men kom ud og følg spillerne i hulspil næste weekend, så kan I selv opleve stemningen og slagene. De første går ud lørdag kl. 8.00.

Tusind tak til alle deltagere for en god turnering, og tak til Cafe Blicher for deres støtte.

Se alle klubmestrene her >>

Se omtale af klubmesterskaberne i hulspil her >>

 

KM16 col1

KM16 col2

 

 

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.