en

HBelserviceKronjysk Golf

Danmarksturneringen

For Randers Golf Klub som klub er det primære elitearbejde fokuseret på danmarksturneringen, da det er her, spillerne repræsenterer klubben som hold.

I 2013 havde RGK i den laveste række – kvalifikationsrækken – ét for damer og to for herrer, ud over dette havde klubben et 2. divisions herrehold.

Spillernes flid de seneste år har i midlertidig resulteret i en bred og succesfuld trup, hvorfor vi i 2017 er repræsenteret med et damehold i 2.division og kval.rækken samt herrehold i 2., 3, 4. og 5. division.

Fremgangen - og den brede trup - gør, at alle blev presset, uanset om de kommer på det ene eller andet hold.

 

1 & 2. spillerunde blev afviklet i weekenden 6. & 7. maj og Morten Bartholin beskriver oplevelsen på følgende måde:

"Grundet  Flabroløbet blev 9 af de 12 kampe spillet på udebane. Det var en hård opstart, men omvendt så er vi rigtig skarpe, når vi får besøg senere på sæsonen.
Det blev til 4 sejre ud af 12 mulige, og det var helt sikkert færre, end vi havde regnet med. Omvendt vidner det om, at vi er kommet op på et niveau hvor vi hører hjemme.

Niveauet gør, at alle bliver presset, når de er ude at spille, og vi må indse, at der ikke kan forventes flere badebilletter. Et scenarie, der gør at vi får flere nederlag, men samlet set udvikler det os endnu bedre som trup og bidrager til den udviikling på sigt.

I forhold til de andre år, så er gennemsnitsalderen faldet betragteligt i truppen. Det ville være dejligt, hvis det var, fordi vi blev yngre alle sammen, men det kan jeg nok ikke få jer til at tro på. Årsagen til den faldende gennemsnitsalder skal tilskrives ungdomsarbejdet i RGK,  da vi kunne mønstre 10 juniorer på holdene i løbet af weekenden, hvilket er en præstation i sig selv.

Der er lagt et pres på os efter den  lidt tunge opstart, hvorfor man kan forvente at se elitespillerne træne endnu hårdere inden næste spillerunde i juni måned.

Den primære træning og forberedelse vil være på banen og på at finpudse det korte spil. Det svingtekniske er der styr på for de fleste af spillerne, så det er indstillingen, der kommer til at skaffe point på kontoen, når der igen spilles d. 17. & 18. juni

Der skal lyde en stor tak til HB EL Service og Kronjysk Golf, der har ekviperet henholdsvis herre- og dameholdene med flotte og funktionelle spilledragter"


Se resultaterne i Golfbox

Damer

2.division (pulje 1)

Kval.-rækken (pulje 11)

Herrer

2. division (vest, pulje 1)

3. division (vest, pulje 3)

4. division (vest, pulje 4)

5. division (vest, pulje 4)

Randers Golf Klub - Himmelbovej 22, Fladbro · 8920 Randers NV · T 86 42 88 69 · F 86 40 88 69 · E Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.