Skip links

Golf for Sjov

Golf for Sjov

Tag med kollegaerne/vennerne på besøg i Randers Golf Klub. Her venter en dag med herlige indtryk og STORE oplevelser. Vores professionelle trænere byder velkommen, hvorefter deltagerne instrueres i de mest grundlæggende færdigheder. Der sigtes naturligvis højt og det er et klart mål, at alle deltagere skal opnå følelsen af at lykkedes. Efter endt undervisning er det tid til spil på Carlsberg Sport Banen, der er en korthulsbane med hullængder på mellem 60 – 120 m. Varigheden er ca. 3 timer, men kan tilpasses efter behov og ønsker.

1 times undervisning, inkl. træningsbolde
Frit spil på Carlsberg Sport banen (9 huller)
Leje af udstyr
Scorekort og bolde til spil på banen

Pris 250,- pr. person (4-8 pers)
Pris 220,- pr. person (9-20 pers)
Pris 200,- pr. person (21-36 pers)

Golf For Sjov gennemføres ved minimum 4 betalende deltagere.

Prøv Golf med venner eller kollegaer

Har du lyst til at bruge en dag med familie, venner eller kollegaer på at spille golf, skulle du tage at slå et smut forbi Randers Golf Klub. Her kan du nemlig spille golf for sjov. Alle er velkomne, og alle kan være med, uanset om du har prøvet kræfter med golfsporten før, eller det er første gang, du får en golfkølle i hånden. Få en dag fyldt med sjove oplevelser, gode grin og lær mere om en fantastisk sport. Der findes ikke noget bedre end at bruge tiden sammen med nogen, man holder af, og hos Randers Golf Klub har vi skabt de bedste rammer til en fantastisk dag fyldt med golf og grin.

Professionel undervisning

Når I vil deltage i Golf for Sjov hos Randers Golf Klub vil I blive mødt af vores professionelle trænere. Trænerne vil undervise jer i de vigtigste teknikker og færdigheder samt vise jer rundt og byde jer ordentlig velkommen. Vores dygtige trænere underviser jer lige præcis udfra det niveau, I er på. Trænerne lærer jer bl.a., hvordan man holder på golfkøllen og hvordan man får det bedste sving. Det vigtigste for os er, at alle deltagere går herfra med en følelse af, at man lykkedes. At man har fået en fed oplevelse og rent faktisk kan se, at man blev bedre og bedre som dagen går frem. Efter undervisningen er slut, er det tid til at spille på vores kendte Carlsberg Sport Bane. Dette er en korthulsbane med varierende hullængder mellem 60 og 120 meter. Det tager mellem 1-2 timer at gennemføre Carlsberg Sport banen, der dog kan banen tilpasses efter lige jeres ønsker og behov.

Pakkeløsninger

Hos Randers Golf Klub kan du vælge mellem to forskellige pakkeløsninger, når du vil deltage i vores Golf for Sjov-program. I kan enten vælge den klassiske pakke, der indeholder en times undervisning samt leje af udstyr, scorekort og bolde til banen og frit spil på Carlsberg Sport banen. Har I lyst til opgradere, kan I med fordel gøre brug af vores eksklusive pakkeløsning. Med denne får I en times undervisning og en træner, der følger med jer rundt og kommer med gode råd på banen i hele to timer. Derudover får I stadig frit spil på Carlsberg Sport banen samt leje af alt det nødvendige udstyr og bolde.

Firmaevent

Golf for sjov er det perfekte firmaevent, da det er med til at ryste hele virksomheden sammen. Det er et sjovt afbræk fra hverdagen, hvor folk får lov til at prøve kræfter med noget helt andet, end deres ekspertise områder. Få et godt grin, når jeres kollegaer kaster sig ud på dybt vand og få en fed oplevelse sammen, som I vil kunne mindes og grine af i fremtiden. I får mulighed for at være sammen på en helt anden måde end på arbejdspladsen, og netop sociale events som Golf for Sjov, kan være med til at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads.

Venner- og familieudflugt

Udover et firmaevent fungerer en dag på golfbanen også helt perfekt som en familieudflugt. Børn såvel som voksne kan være en del af Golf for Sjov, hvor I med garanti vil få en fantastisk dag på banen. Golf er en utrolig sjov og hyggelig sport, hvor I får mulighed for at have kvalitetstid med familien. Vores dygtige trænere er eksperter i at hjælpe de yngre spillere på banen, og kan vise dem lige præcis, hvad de skal gøre, for at blive en stjerne til golf. Måske vil det endda vække en helt ny interesse. Uanset, hvilket niveau, man har, kan man være med hos Randers Golf Klub. Det vigtigste for os er nemlig, at vi skaber rammerne for den fedeste dag for jer.

Fester/polterabend

Golf for Sjov er det perfekte indslag til en polterabend eller en anden festlig lejlighed. I kan få en god øl i vores lækre restaurant og ellers får i rig mulighed for at prøve kræfter med golfsporten på vores baner. I vil med garanti gå herfra med et kæmpe smil på læben og masser af gode grin, da vi hos Randers Golf Klub altid sørger for, de perfekte omgivelser, der gør jeres fest eller polterabend endnu federe. Uanset hvilket selskab I kommer som, vil I have mulighed for at spise i vores fantastiske restaurant. Maden bliver serveret i samarbejde med Restauranten, der altid leverer friske råvarer og formidabel kvalitet. I skal blot huske at kontakte os om jeres ønsker på forhånd.

Kontakt os allerede i dag

Vi glæder os til at give jer verdens fedeste dag hos Randers Golf Klub. Vi garanterer, at det bliver en dag fyldt med sjov, og en dag I sent vil glemme. Vores dygtige trænere, tager hånd om alle gæster, og sørger for, at alle går herfra med en følelse af, at det har været en god dag. I kan bestille jeres tid til Golf for Sjov ved at skrive en mail til info@randersgolf.dk eller give os et kald på 86 42 88 69.