Skip links

Årets sidste turnering og andre nyheder

Golfsæsonen lakker mod enden men så åbner der sig nye muligheder.

Årets sidste turnering er Vinspecialistens afslutningsturnering, turneringen afvikles, søndag d. 29 oktober som en individuel turnering hvor der er fine præmier på spil. Der er inkluderet spisning efter matchen i turneringsfee’en. Skynd dig at tilmelde dig, du kan gøre det HER.

Årets frivillig turnering er udsat fra d. 21 oktober til d. 4 november p.g.a. hvis du var en af dem der har ydet frivilligt arbejde for klubben og ikke havde mulighed for at deltage d. 21 oktober men har mulighed for det nu så skal du bare henvende dig til kontoret eller finde turneringen i Golfbox.

Hjælp bestyrelsen. På generalforsamlingen d. 16. november kåres årets frivillige medhjælper i Randers Golf klub. Indsend dit forslag til hvem der skal være årets frivillige i RGK 2023 send det på info@randersgolf.dk

Vintergolf 2023/2024 igen i år påtager Jens Poulsen og fru Gitte sig opgaven med at afvikle vintergolf. Første turnering er d. 12. november og mødetid kl. 9.30 i forhallen hvor holdene sættes, alle er velkomne. Det koster 30,- Kr. at deltage og beløbet går til præmier. Sidste turnering er d. 24. marts 2024.

Giv en gave
Randers Golf Klub er godkendt efter ligningslovens § 8 A som en almennyttig forening. Det betyder, at golfklubben har ret til at modtage en delvis momskompensation af sine momsudgifter. De seneste 4 år har golfklubben modtaget i omegnen 700.000 Kr. i momskompensation For at kunne bevare denne ret fordres det, at der årligt er over 100 gavegivere, der donerer mindst 200 kr. til klubben som gave. Klubben opfordrer derfor medlemmer eller andre – herunder firmaer med cvr-nummer – til at give en pengegave på 200 kr. via Golfbox eller ved henvendelse til klubbens administration på info@randersgolf.dk / 86428869. For at gavegivningen skal være reel, fordrer SKAT bl.a., at klubben skal indgive lister med cpr-numre/cvr-numre i januar måned. Samtidig med din betaling skal vi derfor bede om dit navn og dit cpr-nummer eller dit firmas navn og cvr-nummer. Klubbens indberetning sikrer i øvrigt, at du får et skattefradrag svarende til gavens størrelse. Skatteværdien heraf er typisk 50-60 kr. ved en gave på 200 kr.