Skip links

Årets Kaninjagt

Torsdag d. 31. august blev den store kaninjagt afholdt med i alt 80 deltagere – hvilket er ny rekord. Heldigvis viste vejret sig fra den bedste side, og stemningen var som sædvanligt i top både før, under og efter spillet på banen.

Det er begynderudvalget der planlægger arrangementet ned til mindste detalje, herunder at skaffe sponsorpræmier til det utroligt flotte præmiebord, koordinere med restauranten og ikke mindst håndtere selve turneringsopsætningen – der som det var tilfældet på dagen, kan blive påvirket af sene afbud mv.

Det er derfor på sin plads at hylde hele begynderudvalget for deres kæmpe indsats, der ikke er begrænset til denne ene dag, men hver eneste sæson er til rådighed hver eneste uge når klubbens nyeste medlemmer skal have banetilladelse.

Foruden et sjældent set præmiebord havde begynderudvalget forskellige kandidater til årets Kanin, og valget faldt i 2023 på Lars Køller Karlson.

Lars har haft en lidt anderledes vej ind i golfsporten, da han efter et alvorligt sygdomsforløb, med efterfølgende udsigt til en fremtid i kørestol, stiftede bekendtskab med Rehab-Golf i Randers Golf Klub i 2022. Med en sjælden set viljestyrke er gangfunktionen nu så trænet, at han er i stand til at gå 9 huller på stor bane. Sammenholdt med et fantastisk humør er det derfor fuldt fortjent med kåringen som årets kanin.

Stort tillykke til Lars, og endnu engang en kæmpe tak til Begynderudvalget for den enorme indsats i arbejdet med at introducere de nyeste medlemmer til spillet på banen.