Skip links

Ny Chefgreenkeeper i RGK

Niels Kvist Sørensen har efter 13 år, med ansvaret for baneplejen i Randers Golf Klub, valgt at takke ja til en lignende stilling i Lyngbygaard Golf med opstart d. 1. april.

Det er åbenlyst at Niels, sammen med det øvrige banepersonale, over de seneste år har bidraget til et kontinuerligt kvalitetsløft af banen, og der skal derfor lyde en stor tak for indsatsen samt et held og lykke med de nye udfordringer. Der vil fortsat være mulighed for at hilse på Niels i RGK, når han fremover vil anvende faciliteterne som menigt medlem.

Til alt held har det været muligt at rekruttere vores nye Chefgreenkeeper internt, da Ulrik Leth, – der siden 2021 har været 1. mand – har takket ja til opgaven som ansvarlig for banepersonalet.

Ulrik har tidligere arbejdet som greenkeeper i Hobro, Rold og senest Himmerland før ansættelsen i RGK. Ulrik er bosiddende med hans familie i Hobro, er vellidt blandt hans kollegaer, og ser frem til at håndtere såvel de kort- og langsigtede opgaver der venter forude.