Skip links

Klubnyt 14. december

Juletiden nærmer sig og stemningen hjælpes i øjeblikket på vej af sneen, der har lagt sig som en hvid dyne over landskabet.
Sneen begrænser naturligt nok muligheden for at spille golf, og mange af golfklubbens medlemmer har i stedet valgt at gøre brug af forskellige indendørsaktiviteter, der tilbydes via foreningens samarbejdspartnere på fordelagtige betingelser – se her om der er aktiviteter der passer dig.

XL Golf 2023
I det nye år hilser vi velkommen til Grenå Golf Klub i XL Golf således, at antallet af klubber i fritspilsordningen tæller 8 stk. fra. d. 1. januar 2023. Medlemstilbuddet er en oplagt julegaveide til golfspilleren der har alt, men endnu ikke er tilmeldt ordningen.

Gavegivere
Sædvanen tro søger Randers Golf Klub minimum 100 gavegivere, så der fortsat er mulighed for at søge momskompensation for regnskabsåret 2022.
Donationen er fradragsberettiget og indberettes automatisk til SKAT, hvorfor det er nødvendigt at indhente cpr- eller cvr nummer til formålet.

Vi er ikke i mål endnu og har på nuværende tidspunkt registreret 80 medlemmer og virksomheder, der har doneret de minimum 200 kr. Det er derfor et stort håb, at der kan findes yderligere 20 gavegivere inden fristen d. 31. december og du kan registrere dig som gavegiver her i Golfbox.

Ferielukket
Kontoret holder lukket i perioden fra d. 21. december – 3. januar  (begge dage inklusiv).
Fra d. 4. januar er der igen åben for fysiske henvendelser fra mandag til torsdag fra 9-14., og kan herudover kontaktes løbende på info@randersgolf.dk.