Skip links

Klubnyt d. 4. marts 2022

Kære medlem,
Sæsonen nærmer sig med hastige skridt og starter sædvanen tro med Scanpan Åbningsturnering søndag d. 3. april, der afvikles som en greensome turnering.

  • Kl. 09:00 er der tale ved klubbens formand, Tom Simonsen
  • Gunstart kl. 09:30
  • Runden afsluttes med fællesspisning og præmieoverrækkelse
  • Turneringen har plads til 144 deltagere og tilmelding er åben her i Golfbox

Frivillig aften d. 24. marts
Den 24. marts inviteres alle interesserede medlemmer til Frivilligaften i Randers Golf Klub kl. 19:00.
Arrangementet har til hensigt at udbrede kendskabet til de mange forskelligartede funktioner, der til daglig varetages af frivillige medlemmer. Det er ganske uforpligtende at deltage og klubben vil være vært ved kaffe og kage.
Alle interesserede kan tilmelde sig her på siden, hvor det ligeledes fremgår hvilke funktioner der præsenteres på dagen.

Trænersituation
Der har endnu ikke været seriøse henvendelser vedrørende det annoncerede job som ny trænerkollega til Lena. Der arbejdes derfor med forskellige scenarier til hvorledes de generelle behov for instruktion kan honoreres med kun en træner når der åbnes for udendørs undervisning d. 4. april.
Af samme årsag søger vi hjælpetrænere blandt medlemmerne, der i hverdagen kan bistå Lena ved junior- og begyndertræning.
Lena vil internt uddanne alle hjælpetrænere så det ønskede niveau for læring og uddannelse af nye medlemmer fortsat kan opretholdes. For yderligere info kontakt da Lena på ltn@randersgolf.dk

Status på træningsbolde
Der er bestilt nye træningsbolde til sæsonstart og som så meget andet, der skal transporteres i container, er der opstået forsinkelser med leveringen der nu er rykket til maj måned.
Vi er derfor nødsaget til at ”overleve” med de gamle bolde, og da størstedelen af disse befinder sig under overfladen, i læhegn mv. inviteres til prikke- og opsamlingsdag lørdag d. 19. marts kl. 12:00 -træningsbanen vil være lukket så længe opsamlingen pågår.
Golfklubben er i den forbindelse vært ved en lille forfriskning, hvorfor der anmodes om tilmelding herunder.