Skip links

Tá med på klubtur

Vi gentager succesen fra efteråret til dette dejlige sted. Folk synes at dette var et perfekt sted til en klubtur, da både banen og hotellet var fantastisk.

Golfbanen:

Los Moriscos ligger så smukt hvor du har havet til den ene side og de sneklædte Sierra Nevada bjerge til den anden. Banen er et dejligt mix af 18 spændende huller, hvor de fleste huller har brede fairways og store greens. Det er meget ulig de fleste baner i Spanien, en helt flad bane og derfor meget nem at gå. Samtidig er det en bane der kan spilles og nydes af alle uanset handicap.

Hotellet: Impressive Playa Granada****

Hotellet er rigtig flot, værelserne er lyse og rummelige, samt godt indrettede. Selvom det er et All Inclusive hotel, er maden fantastisk og der er noget for enhver smag. Personalet er meget servicemindede og intet bliver overladt til tilfældighederne.

Har man lyst til at gå en tur i strandkanten, så husk et par euro til besøg på en af de lokale strandbarer, som er en oplevelse værdig.

Turen er arrangeret gennem caddie golfrejser og de er naturligvis medlemmer af rejsegarantifonden, så man er som kunde dækket ind hvis der sker aflysning i forbindelse med f.eks. Corona.

Se det fulde rejseprogram her