Skip links

Nye medarbejdere i Randers Golf Klub

Det er med største fornøjelse at vi kan byde velkommen til Emilla Damgaard og Jannie Schønevolff, der fremover er en fast del af medarbejderstaben.

Emilla, der startede d. 1. marts, er ansat som greenkeeper assistent, og har blandt andet en fortid som jordbrugsteknolog. Hun har ved flere lejligheder demonstreret en høj grad af sans for detaljen, hvilket selvsagt bidrager til positiv indflydelse på det daglige slutresultat.

 

Jannie Schønevolff er startet som servicemedarbejder pr. 1. maj og vil være at finde på kontoret 2 dage a 3 timer pr. uge. Den kommende tid vil stå på introduktion til Golfbox, Probox24, Golfmore og alle andre relevante platforme, så hun om kort tid er klædt på til at ekspedere henvendelser af forskellig karakter.

Velkommen til begge.