Skip links

Vigtig info vedrørende lempelse af restriktioner

Retningslinjerne tillader endelig, at Restaurant Funders fra onsdag d. 21. april kan åbne for servering ude og inde. Det er uden tvivl en lettelse, at vi nu kan tage et skridt i den rigtige retning mod en normal hverdag, der den næste tid er gældende ved følgende præmis.

Servering ude:  
Forsamlingsforbuddet er her hævet til 50 personer og der kræves ingen Coronapas eller bordbestilling.

Servering inde:
Forsamlingsforbuddet er her hævet til 10 personer og der kræves Coronapas samt bordbestilling minimum 30 minutter før. Herudover er der begrænsning i form af Arealkrav på 2 m2 pr. siddende kunde og 4 m2 pr. stående.

Vær særligt opmærksom på, at der ved indendørs bespisning gælder forsamlingsforbuddets begrænsninger for selskabsstørrelser. Det maksimale selskab der p.t. kan serveres for, er derfor på 10 personer. Golfklubben kan ikke arrangere en større bespisning i forbindelse med golfturneringer, men de enkelte golfspillere kan selv bestille bord i restauranten forud for runden eller efter endt spil. Ved udendørsservering kan der bespises op til 50 personer i samme selskab.

Hvad enten der er tale om servering inde eller ude, så tilbyder Restaurant Funders et provisorisk menukort i form af en lækker platte med 4 lækre små retter i tidsrummet 12:00 – 16:30, og dagens klassiker fra 17:30 – 21:00. Begge menuer serveres i følgeskab med en øl eller vand og prisen er 100 kr. alt inklusiv.

Andet
Vær også særligt opmærksom på, at der kun åbnes for indendørsidræt (herunder ophold i foreningslokaler og brug af omklædningsrum) for grupper under 18 og grupper +70. Langt de fleste medlemmer vil derfor fortsat ikke kunne bruge foreningslokaler og omklædningsrum. Ligesom der fortsat ikke kan afholdes foreningsmøder som fx. bestyrelsesmøder i klubbens lokaler.
Der vil ligesom nu være adgang til toiletfaciliteter uden fremvisning af Coronapas.