Skip links

Golfens Dag – se her

På søndag d. 25. april afholder mange golfklubber Golfens dag. Vi har i den forbindelse modtaget flere henvendelser der vedrører programmet for netop denne event i RGK?

Svaret er, at RGK ikke deltager i den nationale Golfens Dag, da der senere på sæsonen afholdes Ta en ven med til Golf i samarbejde med Jyske Bank. Datoen for dette arrangement er d. 3. juli og yderligere info vil tilgå inden da.

Medlemmer, der havde påtænkt at medbringe familie, venner eller bekendte til Golfens dag, er i stedet velkommen til kvit og frit, at introducere potentielle emner til udslag på træningsbanen og samtidig byde på en runde på Carlsberg Sport banen (Par 3) i perioden 25. april – 2. maj.
Kontakt gerne kontoret på 86428869 / info@randersgolf.dk med ønske om hjælp til låneudstyr, information om prøvemedlemskab eller generelle spørgsmål.

De bedste hilsner
Din Golfklub