Skip links

Club Mulligan Business d. 26. april

Om kort tid har vi præmiere på aktiviteterne i dette års Club Mulligan Business. Det bliver skønt at se jer alle igen, og vi forventer som sagt at gennemføre alle fastlagte arrangementer på trods af det fortsatte følgeskab af Covid-19. Vi følger naturligvis gældende retningslinjer og er forberedte på, at programændringer kan forekomme.

Sidstnævnte sker allerede i forbindelse med 1. afdeling d. 26. april, da restauranten alene må tilbyde udeservering, der oplevelsesmæssigt gør sig bedst i godt vejr.

Da vi ikke kan garantere førnævnte, og der samtidig kræves Corona-pas, har vi i stedet valgt at alle deltagere får udleveret den efterfølgende middag som Take Away (se menu nederst).
Der kan i den forbindelse suppleres med én ekstra kuvert pr deltager til special Club Mulligan pris på 75 kr. Øvrige kuverter herudover kan tilkøbes for 175 kr. pr. pers.

Selve turneringen afvikles med løbende start fra kl. 12:28 og der spilles som vanligt i holdrække ligesom alle scores er tællende til årets Club Mulligan Business Golfer.
Dagens resultater offentliggøres i facebook-gruppen og sendes på mail til alle deltagere. Præmier kan efterfølgende afhentes på kontoret eller efter aftale med undertegnede.

Tilmelding til turnering samt ekstra Take Away kan ske på mail til mll@randersgolf.dk eller her i Golfbox

På glædeligt gensyn til sæson 2021.
Marck Lindved

Take Away menu
Hovedret

  • Kalveribeye af dansk Gastro kalv
  • Nye kartofler med ramsløgspesto
  • Friske grønne asparges og sauté af spidskål
  • Cremet sauce med svampe og timian.
  • Leveres i bakker der varmes i ovnen.

Dessert

  • Vaniljebagte rabarber med hvid chokoladecreme og mazarin.
  • Færdig anrettet klar til servering.