Skip links

Nyt fra Restaurant Funders

Vi forventer at få lov til åbne op fra den 5. april, dvs. lige efter påske. Der vil dog helt sikkert stadig være udfordringer med restriktioner om forsamlingsantal, kvadratmeter og åbningstider og vi vil selvfølgelig forsøge at åbne op for så meget som muligt indenfor de gældende regler og restriktioner.

Forventninger til sæson 2021
Det er selvfølgelig vores håb at vi kan få en rigtig god sæson med masser af gæster og selskaber. Det er vores forventning at det vil blive pres på vores selskabslokale lige så snart at der bliver åbnet op for dette. Alle årets konfirmationer er flyttet fra foråret til august og september.
Vores lille forretning er dybt afhængig af at vi kan have selskaber, uden dem vil der ikke være basis for at skabe en levedygtig forretning.

Vi vil i den nye sæson tilbyde jer et nyt menukoncept (se det her). Der vil være flere små og lette retter af få til frokost og aftenmenuen vil tilbyde forskellige varme retter med dagens tilbud og de klassiske retter. Det skal være helt klart at vi vil bestræbe os på at kunne servicere jer på bedst mulig vis. Vi vil gøre vores yderste for at tilfredsstille de fleste ønsker.
Derfor vil det være en stor hjælp for os, hvis det er muligt, at forudbestille sine ønsker inden man slår ud på runden. Specielt når vi nærmer os køkkenets lukketid. Det vil også gøre det meget nemmere for jer når I kommer sent ind.

Der vil i enkelte tilfælde med meget travlhed på selskaber, så som bryllup og konfirmationer, være et reduceret menukort. Dette vil blive meldt ud på forhånd og vi håber på jeres forståelse for dette.

Ønskeboksen:
Der vil stå en boks på disken hvor man er meget velkommen til at komme med specifikke ønsker og kommentarer. Vi vil meget gerne have jeres deltagelse i dette.

Team Funders
Jeg vil hermed præsentere mit personale:

  • Heidi er fuldtidsansat som tjener og har det daglige overblik over restauranten med selskaber, bestillinger og reservationer. Hun startede i efteråret 2019 som tjener.
  • Julie er fuldtidsansat som køkkenassistent og tjener. Hun har været ansat i 2020 primært som serveringshjælp.
  • Martin er fuldtidsansat som kok, Martin tiltrådte sidste sommer da Søren pludselige måtte trække sig pga. sygdom.
  • Tina (min hustru) vil også være tilknyttet forretningen, hun vil primært stå for administrative opgaver og ekspedition.

Uderover disse gode medarbejdere vil der være en god håndfuld af serveringshjælpere og ungarbejdere.

Uforbeholden undskyldning
Jeg vil hermed gerne undskylde til alle der har følt sig uvelkommen og uønsket i restauranten. Dette har bestemt ikke været hensigten. Jeg og mit team vil gøre vores yderste til at vi alle kan finde sammen i en god og hyggelig stemning.

Med de bedste ønsker for en god sæson.
Briand Funder