Skip links

Pressemeddelelse – Ny træner til Randers Golf Klub

Det er lykkedes at få fremtidens konstellation på plads i golfklubbens trænerteam, og dermed en stor glæde at kunne præsentere Lena T. Nielsen der tiltræder en stilling som PGA Teaching Professional med virkning fra d. 1. marts 2021.

Lena er 35 år og opvokset på Mors. Hun har i en stor del af hendes voksenliv arbejdet på en golfbane, og har herigennem udviklet de kendetegn der vidner om en udviklingsorienteret og kompetent PGA Professional.

Med Lena får vi en smilende træner der har styr på de sunde værdier, og brænder for den daglige kommunikation med golfklubbens mange medlemmer. Hun bliver utvivlsomt et vigtigt aktiv i den fremadrettede udvikling af Randers Golf Klub, der blandt andet tæller et nyt fokus på uddannelse af hjælpetrænere der kan bistå den daglige junior- og begynderundervisning.

Lena, der senest har virket som Chef Pro i Midtsjællands Golfklub, glæder sig til gensynet med fastlandet og udtaler:

“Efter mere end 10 år på Sjælland, tager jeg mit golfsæt på ryggen og vender “hjem” til Jylland.
Det er med en god portion spænding og masser af glæde i maven at jeg skal fortsætte min PGA træner karriere i Randers Golf Klub. Jeg ser frem til at blive en del af klubben, og danne makkerpar i trænerteamet med Kenneth Sand, som jeg kender tilbage fra min elevtid. Det bliver en stor opgave for mig at komme til en klub som Randers, med mange medlemmer og et yderst veldrevet maskinrum. En opgave jeg er helt klar til.
Som træner har jeg været i fantastiske golfklubber rundt om på Sjælland, og nu får jeg æren af at blive en del af jeres golfklub. Jeg ser frem til at møde alle medlemmer og alle som har med klubben at gøre. 

I trænerteamet erstatter hun Malte G. Møller, der i stedet har valgt at forfølge en gammel drøm som ejendomsmægler, men som fortsætter som spiller i klubben.

Marck Lindved
Golfmanager
Randers Golf Klub