Skip links

Resultater fra Vinspecialistens afslutningsturnering

En travl sæson, hvor alle har lært at sige Corona, er nået til vejs ende (i buldrene mørke for det sidste hold), og blev i dag fejret med Vinspecialistens Afslutningsturnering. 

87 deltagere stillede til start i turneringen der blev afviklet i en A- og B-række. De fem bedste spillere i hver række gjorde sig efterfølgende fortjent til de flotte præmier fra Vinspecialisten i Randers, ligesom de der præsterede nærmest flaget på banens par 3 huller blev honoreret. Præmierne kan afhentes i kontorets åbningstid.
De dygtige deltagere var følgende:

1. AFrederik Aasted Christiansen – 38 1. BDorthe Trouelsen – 41
2. AJens Poulsen – 38 Point2. BPeter Olesen – 36
3. A Bo Lillegaard – 38 point3. BJacob Skrubbeltrang – 35
4. ALars Vangsøe Jewnsen – 37 point4. BHanne Guldbæk – 35
5. AJim Davidsen – 36 point5. BLars Christensen – 34
Hul 2 SydJens M. Nielsen – 144 cmHul 5 ØstMogens Kristensen – 187 cm
Hul 4 SydMarianne Martinsen – 75 cmHul 9 ØstEsben Mikkelsen – 9 cm

Efter turneringen blev klubflaget nedtaget og formandens tale kan læses herunder.
Vi håber alle, at samfundet atter tillader en hverdag med færre restriktioner, når vi igen byder velkommen til sæson 2021.

Indtil da, kan vi nyde godt af vintergolf der afholdes hver søndag fra d. 8. november med løbende start fra kl. 10:00. På grund af de gældende restriktioner (forsamlingsforbuddet) er tilmelding påkrævet i golfbox – tilmelding til d. 8. november.

Formandens tale
Så gik 2020 sæsonen på held og vi tager klub flaget ned – i år må i nøjes med lidt billeder af begivenheden for ligesom denne sæson har jo mildt sagt været noget anderledes, så blev afslutningsturneringen det jo også.
På mange måder har Covid 19 påvirket dansk golf generelt, RGK er heller ikke gået ram forbi.

Den 11. marts gik vi jo nærmest helt i stå efter at statsministeren i praksis lukkede landet ned. Ret hurtigt fik vi genstartet golf spillet på vores dejlige bane om end med nogle ændringer/restriktioner.
Uanset fik vi gang i golfen igen og kunne jo glæde os over et ret forrygende forår på vores Covid 19 bane som den endte med at hedde i golfbox.
Største forskel på den og vores almindelige bane var start intervallerne, der var sat til 10 min, for at minimere chancen for at to bolde kom på teestedet samtidig. Til at starte med som 2 bolde og begrænset bookning, senere blev det til 4 bolde, tre tider osv..

Vi fik også fundet løsninger så vi kunne få vores buggies på banen igen – afspritning og rengøring blev intensiveret og er stadig en del af vores personales hverdag.
Medens sprit og social afstand – og nu også mundbind – er blev hverdag for os alle har vi heldigvis stadig kunnet spille golf på vores dejlige bane.

Året igennem har vi kunnet spille på en bane i nærmest perfekt stand – når naturen ellers tillod det. Et par meget regnfulde dage kostede trappen på 5 livet – en ny er på vej😊 og ikke mindst vores stier var og er tildeles stadig ret påvirket af de store regnmængder for nogle uger siden. Banepersonalet har året igennem sørget for en virkelig god bane – det hører vi også fra vores mange gæster. Mange flere end vi faktisk har været vant til – en stigning på omkring 30% økonomisk i det mindste.

Marck og teamet har fået afviklet næsten alt det vi havde planlagt – inden for de restriktioner forsamlingsforbud osv. har tilladt. Stort kado til teamet, rigtig godt klaret. ikke mindst opfindsomheden har været stor – online præmieoverrækkelse, formandens tale på video, afslutningstalen dog på skrift.

Vintergolfen går i gang i næste weekend, det bliver i år som turneringer med tilmelding, løbende start osv. pga. de restriktioner vi skal overholde. Yderligere info heroom i løbet af uge 45

Tak for denne sæson. Vi ses på banen.
Mvh
Tom Simonsen 

Tak for sæsonen 2020 og tak til Restaurant Funders for chili con carne til alle deltagerne. På gensyn 2021.