Skip links

Vintertræning i Volstrup

Vinter Hold Golf inkl. simulator

Vinteren er for mange lig med ingen golf. Vi som trænere ser tværtimod vinteren som den bedste tid på året til at forbedre de tekniske færdigheder. Derfor har vi som noget nyt udvidet HoldGolf konceptet i vintermånederne, hvilket i praksis betyder at der er planlagt 4 hold med 4 deltagere på hver – og derved mere tid til det individuelle fokus.
Instruktionsdelen har en varighed på 60 minutter og afvikles hver anden uge (enten de lige eller ulige uger).

Tilmelding og spørgsmål rettes til Kenneth på ks@randersgolf.dk
Der er to pladser tilbage på holdet tirsdag 16-17 – først til mølle!

Vi håber at se dig, så vi sammen kan øge din glæde ved golf.
De bedste golf hilsner

Kenneth & Malte

Indendørs Golf Center og Vinter Golf
Volstrup Golf Center

Lad ikke mørke og kulde sætte dit golfsving og det hyggelige sociale samvær på standby. Volstrup Golf Center – kun 20 minutter fra Randers – tilbyder nogle af Danmarks bedste indendørs faciliteter, og som medlem i Randers Golfklub har vi indgået aftale om følgende fordelagtige priser for vores fuldgyldige medlemmer. Med blandt andet driving range, putting green, 4 splinternye Trackman simulatorer er der masser af muligheder – og alt spilles indendørs i 22 grader uanset vejret udenfor. For at gøre brug af tilbuddene, så skal du blot fremvise dit DGU-kort. Vi håber at mange vil gøre brug af denne gode medlemsfordel.

Sæsonkort/medlemskaber:

Normalpris Randers Pris
Sæsonkort Indendørs Golf
Fri brug af indendørs center (Driving Range og Puttinggreen) til 1/4-2021. Husk booking.
1.000,- 695,-
Vintermedlemskab

Samme indhold som ”Sæsonkort Indendørs Golf”, men også med fri adgang til begge udendørs baner til 1/4-2021

1.800,- 1.100,-
Trackman VIP-VINTER

Fri brug af indendørs center INKL. Trackman simulator til 1/4-2021. Min. 2. personer pr. simulator i PEAK-tider. Personer uden VIP-kort betaler forholdsmæssig timepris. Tilkøb af vintermedlemskab (udendørs baner): 900,-

4.000,- 2.800,-
Trackman VIP-HELÅRLIG

Fri brug af indendørs center INKL. Trackman simulator året rundt. Min. 2. personer pr. simulator i PEAK-tider. Personer uden VIP-kort betaler forholdsmæssig timepris. Tilkøb af vintermedlemskab (udendørs baner): 900,-

5.000,- 3.500,-

Trackman Simulatorer:

Timepriser pr. simulator – der kan spille op til 4 pers. pr. simulator. Normalpris Randers Pris
PEAK
Hverdage efter kl.16.00, samt weekend og helligdage
300,- 200,-
OFF-PEAK
Hverdage inden kl.16.00
200,- 150,-
FAST AFTALE RABAT
Ved reservation af faste tider hen over vinteren (mere end 20 timer) er det muligt at opnå gode rabatter.
Kontakt os på 98 55 18 44 eller info@volstrupgolf.dk

Indendørs Golf
Inkl. træningsfaciliteter og fri bolde – ekskl. simulatorer

Normalpris Randers Pris
1 time 100,- 75,-
2 timer 150,- 110,-
3 timer 175,- 130,-
Hele dagen 200,- 150,-
Sæsonkort (se også ovenfor) 1000,- 695,-

LEJ HELE CENTRET.

Ønsker dit firma, din golfklub eller ”klub-i-klubben” at benytte hele vores 1000m2 store indendørs golfcenter, er det naturligvis muligt at booke det eksklusivt kun for jer. Det kan være med os som arrangør, eller hvor I selv står for det. Vi kan tilbyde træning, konkurrencer, spisning og alt, hvad der hører med til en fantastisk dag. Så uanset om det drejer sig om hyggelig social samvær eller seriøs golftræning, så har vi de helt ideelle omgivelser. Kontakt uforpligtende for at høre mere.