Skip links

To topplaceringer til RGK i weekenden

I weekenden har vi både haft Aksel Bakmand og Lisbeth Kruse Rasmussen i spil, og man må i den grad sige, at begge formåede at holde klubfanen højt.

Sejr på Senior Touren
For Lisbeth var kun det bedste godt nok. Lisbeth var i weekenden taget til Sjælland for at spille Finale på DGU Senior Tour (30+). Turneringen blev afviklet på Ledreborg Palace GC, hvor der fornyeligt også blev spillet Ecco Tour.

Lisbeth vandt komfortabelt med tre slag ned til den nærmeste forfølger, trods en bogey på 18. hul. Lisbeth vinder i en samlet score på 164 slag (22 slag over par), med runderne i 80 og 84 slag.
Lisbeth siger selv om sejren: ” Ledreborg er en svær bane med meget kuperede greens, beskyttet af mange stygge bunkers. I første runde begik jeg en del fejl ift. course management, men spillet var alligevel godt nok til en delt 3. plads før finale-runden. I anden og sidste runde spillede jeg det bedste golf jeg kan. Mål for denne sæson har bl.a. været at vinde en medalje på Senior Touren….dejligt den blev af guld og at jeg fik indfriet mit mål”.

Lisbeth har knoklet hele sæsonen på træningsbanen, så det er dejligt at se hendes hårde arbejde, betaler sig.

Aksel fortsætter med gode resultater
For Aksel blev det til en andenplads i Lillebælt junior Open under svære vejrmæssige betingelser. Aksel kom rundt i henholdsvis 77 og 74 slag, som giver en samlet score på 151 slag (11 slag over par).
Aksel siger selv: ” Jeg spillede en meget svær bane i Middelfart med meget vind, det blæste ca. 9-10 meter i sekundet.
Jeg spillede godt fra tee. Mine jern sad godt, og mine approach mod green var skarpe. Derudover var min putter specielt var varm om søndagen.

Det var tæt hele dagen, og da jeg holder et chip på hul 18, blev det for alvor spændene. Jeg ved, at jeg er to slag efter ham der ligger på 2. pladsen. Men han går +3 på de sidste 9 hvilket resulterede i, at jeg fik 2.pladsen.”

Aksel bruger dette skoleår i 10. klasse på ISI Idrætsefterskole, hvor den fra morgen til aften står på golf, golf og endnu mere golf.
Så det er dejligt at se at det hårde arbejde giver pote, udtaler Aksel selv.
Næste gang Aksel skal i aktion er allerede i kommende weekend hvor Møn Open står for skud for vores talentfulde junior.