Skip links

Info vedr. Scanpan Åbningsturnering & Pink Cup

Den “officielle golfsæson” står for døren.

Meget er anderledes i denne tid, og det er ganske usædvanligt med sæsonåbning d. 1. juni. Heldigvis er der ikke længe til, og der er godt gang i tilmeldingen til Scanpan Åbningsturnering. Der er i øjeblikket 146 tilmeldte, og det er fortsat muligt at tilmelde sig turneringen, som enten hold eller enkeltperson. Deadline for tilmelding er torsdag d. 28. maj kl. 14:00 i Golfbox.

Pink Cup er desværre aflyst

På grund af Covid-19, og de restriktioner dette medfører, vil Pink Cup ikke blive afviklet i 2020 som vanligt. I stedet vil der blive afholdt et arrangement i mindre skala d. 25. august – for tirsdagspigerne. Nærmere info for arrangement i regi af Tirsdagdamerne vil tilgå.

På trods af aflysningen er der fortsat mulighed for at støtte det gode formål i kampen mod brystkræft. Blandt andet har Kræftens Bekæmpelse udbudt salgsmateriale, som kan købes af alle i klubben. Produkterne bestilles til mail. Jens-ole@pedersen.mail.dk og kan ses her.

Vi håber at støttemuligheden har medlemmernes interesse, og sidste frist for bestilling er d. 2. juni 2020.

På vegne af tirsdagspigerne i Randers Golfklub
Jette Pedersen