Skip links

Klubnyt 13. maj 2020

Corona Update
Der er som bekendt givet grønt lys til åbning af cafeer og restauranter fra på mandag d. 18. maj, hvilket betyder at der i et vis omfang bliver åbnet for adgang til raturantens lokaler. Restaurant Funders er klar til at genåbne d. 18. maj kl. 12:00, men hvordan og hvorledes er stadig ukendt, da der endnu ikke foreligger retningslinjer der præciserer hvorledes genåbningen skal håndteres. Yderligere info vil derfor tilgå så snart der er noget konkret at melde ud.

Ny og forbedret vaskeplads.
Grundstenen for enhver forening skal utvivlsomt tilskrives de mange frivillige der hvert år bidrager med en enestående indsats. I Randers Golf Klub er den frivillige indsats ingen undtagelse, og mange gode input følges gerne op med handling. Dette illustreres på bedste vis med den seneste forbedring af vaskepladsen, der blev håndteret af Kirsten og Poul Hansen. Et projekt der startede i det små og som løbende voksende sig større. Resultatet er nu en helstøbt og flot facilitet der kan håndtere den daglige snavs der vaskes af såvel vogne som sko.
Vaskepladsen er ikke lukket for brug her i Corona-tiden, men der skal anvendes handsker ved brug af faciliteten.

En stor tak skal der lyde til Kirsten og Poul Hansen for indsatsen, som vi får glæde af de næste mange år!

Ny “boldopsamler” i hullerne.
Der er i dag monteret et nyt aggregat på alle flag (på den store bane) der skal gøre det lettere at samle bolden op af hullet – uden at berøre hverken flagstang eller hul. Credit gives til Tom Simonsen (formand) der har forestået produktionen.