Skip links

Hjælp efterlyses til bortkomne træningsbolde + træ til salg

Kan du hjælpe?

446,7 mm regn har siden september måned givet bidrag til usædvanligt vådt føre på stort set samtlige af golfbanens områder. Værst er det gået udover træningsbanen der har været flittig anvendt under vinterens milde betingelser.
Selvsamme betingelser har dog medført, at størstedelen af alle træningsbolde sidder fast i eget nedslagsmærke, med fare for at blive kørt længere ned i jorden når der om kort tid skal klippes græs og indsamles bolde.
Af samme årsag lukker vi træningsbanen på lørdag d. 14. marts og inviterer alle velvillige medlemmer til at give et nap med, når vi skal forsøge at redde de godt og vel 10.000 bolde der i øjeblikket befinder sig under jordens overflade.

Vi starter kl. 12:30 og kvitterer en time senere med pølser og øl/vand til de der medvirker til at genskabe balance i boldbeholdningen.

Træ til salg

Banepersonalet har traditionen tro beskåret og fældet træ i løbet af vinteren. Dette har medført at der sælges træ til kun 150 kr. pr. rummeter (så længe lager haves). For yderligere info kontakt da klubben på info@randersgolf.dk.