Skip links

Klubnyt marts 2020

Åbningsturnering – åben for tilmelding
Den officielle golfsæson er inden for rækkevidde, og skydes i gang med den altid hyggelige SCANPAN åbningsturnering, søndag d. 29. marts. Sædvanen tro spilles der greensome stableford og tilmelding er mulig som enkeltperson eller par.
Tilmeld her
Bemærk at der er åben for tilmelding til – de på nuværende tidspunkt – bekræftede turneringer i hele sæsonen.

Golfens dag
Golfens Dag afholdes d. 18. april 2020 når RGK i samarbejde med Jyske Bank byder på Tá en ven med til golf.
I praksis betyder det, at RGK-medlemmer kan invitere gode venner med til en sjov dag på, hvor der skal prøves kræfter med spillet på den store bane.
Inviterede gæster kan frit benytte golfklubbens træningsfaciliteter og Carlsberg Sport Banen i ugen op til d. 18. april.
Tilmeld dig din ven her

Træning og instruktion
Malte og Kenneth ser igen frem til at hjælpe en masse spillere i 2020. Til den kommende sæson har der igen været stor efterspørgsel på HoldGolf, og der er blot 6 tilgængelige pladser på årets hold.
Se hvilke det drejer sig om
Foruden HoldGolf er der forskellige træningstilbud der kan hjælpe dig til succes på golfbanen. Kontakt endelig Kenneth Sand eller Malte Gjandrup hvis du er tvivl om hvilke der passer til dig og dine ønsker.
Der åbnes op for træning i uge 11 og du finder de ledige tider i Golfbox/Proplanner

Årets aktiviteter
Aktivitetskalenderen på hjemmesiden opdateres i øjeblikket, og det forventes at alle planlagte aktiviteter vil fremgå i løbet af uge 11. Kalenderen rummer blandt andet aktiviteter i de officielle klubber i klubben, klubturneringer og øvrige tiltag der har relevans.

Vi glæder os til at se dig i 2020
Din Golfklub