Skip links

Nyt fra Restaurant Funders

2 måneder er gået siden Søren og Briand overtog forpagtningen – og det med megen travlhed.

Opstarts fasen har forventeligt budt på mange nye indtryk og flere erfaringer er gjort for såvel forpagterparret som golfklubben.  Af samme årsag justeres der på enkelte parametre der har til hensigt at optimere tilbuddet til golfklubbens medlemmer og som i samme moment kan skabe en lønsom drift for forpagterne

Blandt andet er der udarbejdet et nyt menukort der suppleres med et større udvalg af tavlemenuer. Sidstnævnte udskiftes på ugentlig basis og begge dele træder i kraft fra d. 1. september.
Derudover har den første tid givet anledning til at vurdere efterspørgslen på mad i løbet af dagen. Her står det klart, at efterspørgslen i hverdagene er størst eftermiddag og aften (næsten ikke-eksisterende til frokost),  med omvendt fortegn i weekends. Derfor ændres åbningstiderne fremadrettet til:

Mandag – fredag 10:00 – 20:00 (køkken åben 15:00 – 20:00)
Lørdag – søndag 10:00 – 16:00 (køkken åben 12:00 – 16:00)
(Uden for køkkenets åbningstid kan der købes banesandwich, ligesom man kan forudbestille øvrige retter fra menukort/tavle såfremt der måtte være behov herfor. Eksempelvis hvis golfrunden slutter efter kl. 20:00)

Med de nye tiltag vil restauranten stille skarper på efterspørgslen hos golfklubbens medlemmer, og set i det lys er konstruktive forslag / feedback naturligvis velkommen i fremtiden.