Skip links

Kommende arrangementer i Randers Golf Klub

 

Vinspecialistens forårsturnering
Den 28. april afvikles Vinspecialistens forårsturnering, hvor der vanligvis dystes om flotte præmier i tre rækker. A-rækken afvikles som slagspil, og stableford i B- og C- rækken.
Turneringen starter med gunstart kl. 10:00 og der er plads til 100 deltagere. Turneringsfee er 100 kr. for seniorer og 50 kr. for juniorer.
Der er allerede fuld gang i tilmeldingen og du kan sikre din plads her.


Støt brysterne

Pink Cup er atter på programmet, når der afholdes turnering for både herrer og damer den 12. maj. Turneringsformen er individuel stableford og der er præmier til de dygtige spillere i såvel A- og B-rækken for damer, som A- og B-rækken for herrer.
Der vil undervejs på runden være flere indlagte aktiviteter, og det samlede beløb fra disse går ubeskåret til Kræftens bekæmpelse.
Tilmeld dig turneringen her og deltag i kampen mod sygdommen, der desværre forkorter livet hos alt for mange kvinder.

 

Kronjysk Golf St. bededagsturnering
I samarbejde med Kronjysk Golf inviteres der St. bededag til en aldeles fremragende Fourball Bestball turneringer der afholdes i Randers Fjord Golfklub.
Der er flotte præmier til de fire bedste par i begge rækker og der er plads til 60 deltagere fra begge klubber. Tilmelding skal ske her.


Stort arrangement med Radio Alfa
Lørdag d. 1. juni inviterer Radio Alfa og Randers Golf Klub til golfdag / Åben hus kl. 09:30. Forud for Radio Alfa Open, der afvikles senere på dagen, er det derfor muligt at invitere ikke-golfspillende venner, bekendte eller familie til en aldeles anderledes dag på golfbanen.
På dagen er der mulighed for at prøve spillet på golfklubbens træningsfaciliteter, herunder spil på Carlsberg Sport banen.
Trænere og frivillige står klar til at hjælpe med tips omkring hvilken ende af golfkøllen, som det er bedst at tage fat i.
Foruden golf-delen er der mulighed for at opleve flere stadepladser, hvor forskellige virksomheder står klar til en snak.
Det er naturligvis gratis at deltage, og alle interesserede kan tilmelde sig her

Der er fortsat ledige pladser til Radio Alfa Open der afvikles som en greensome turnering i to rækker (par- og ægtepar række). Se turneringsinfo og tilmeld dig her.