Skip links

Så er sæsonen i gang

Endelig blev det tid til at fløjte 2019-sæsonen i gang – hvilken start det blev!
Vi tyvstartede weekenden med Tá en ven med til golf, der blev afviklet lørdag eftermiddag. I alt 58 deltog i den hyggelige turnering der sædvanen tro havde Jyske Bank som turneringssponsor. Hvor vidt at det skyldes banen, det gode selskab eller fremragende forårsvejr vides ikke. Men 7 ikke-golfere har efterfølgende meldt sig ind i Randers Golf Klub, og der skal lyde et stort velkommen til alle.

Søndag var det tid til Scanpan Åbningsturnering, der på vanlig påbegyndte med morgenmad og flaghejsning med dertilhørende tale fra Tom Simonsen, Formand i Randers Golf Klub. Da flaget havde nået toppen af flagstangen var alle 150 forventningsfulde golfere klar til at indtage banen, der efter årstiden er i fremragende form.
Alle kæmpede om et overdådigt præmiebord fra SCANPAN, der endnu engang leverede produkter til køkkenet i allehøjeste kvalitet. Der blev dystet i tre forskellige rækker og vinderne blev:

A-rækken – Søren Skovsen/Magnus Skovsen
B-rækken – Carsten Nørgaard / Julie Rasmussen
C-rækken – Bo Ørris / Kasper Waarst Høgh

Tak til alle deltagere, turneringsleder og naturligvis SCANPAN for en absolut fremragende start på sæson 2019.