Skip links

Pressemeddelelse

Randers Golf Klub og Randers Fjord Golfklub har indgået aftale om et fremtidigt samarbejde, der træder i kraft i 2019.

Aftalen baserer sig på træning og undervisning, hvor Randers Golf Klub sikrer, at medlemmer og gæster i Randers Fjord Golf Klub kan få undervisning i golf.

– Vi har store forventninger til det lokale samarbejde, der indebærer, at vi kan udnytte potentialet i de to klubber, og i fællesskab arbejde for flere og bedre golfspillere i Randers & omegn, siger Marck Lindved, Golfmanager i Randers Golf Klub.

– Formand i Randers Fjord Golfklub, Thomas Just udtaler: „Vi ser frem til samarbejdet med Randers Golf Klub, da vi mener, at begge klubber på denne måde kan servicere medlemmerne mere optimalt og tilbyde større fleksibilitet“.

Samarbejdet medfører et behov for ansættelse af en fuldtids PGA Pro i Randers Golf Klub, der bl.a., foruden de traditionelle pro-opgaver, skal bidrage til væksten af medlemstallet (i begge klubber) og aktivt bidrage til udviklingen og driften af Randers Golf Klub.

For mere information, kontakt venligst:

Golfmanager, Marck Lindved
mll@randersgolf.dk
Mobil +45 22 81 85 73
Eller

Formand Thomas Just
formand@rfgk.dk
Mobil +45 30 61 32 09